Udtalelser om bogen

“Grundlæggende synes jeg, bogen er blevet smaddergod. Bogen viser, at selvom socialrådgiverfaget kan trække på inspiration fra eksisterende samtaletraditioner, så har faget også sin HELT SÆRLIGE og ufravigelige, professionelle platform og etos. Tekstens oplevede konsistens er HELT OPPE AT RINGE.”
Søren Willert
Lektor/assoc. professor og underviser på Master i Organisatorisk Coaching, Aalborg Universitet


“Bogen tager højde for den myndighedsrolle, som er et vilkår for mange rådgivere. Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog og er meget anvendelig som et opslagsværk, der kan understøtte rådgiverens refleksioner, således at effekten af et samtaleforløb optimeres. Bogen vil helt klart være at finde på mit skrivebord fremover.”
Tine Andersen
Jobcenterrådgiver, Aalborg


“Spændende læsning. Bogen kommer med gode forslag til, hvordan rådgiveren kan imødekomme den kompleksitet som myndighedsrollen giver. Man sidder som læser tilbage med en følelse af lethed.”
Anne Madsen
UU, Skanderborg Kommune


“Faget har med denne bog fået et lærebogsmateriale, der i høj grad tilgodeser behovet for praksisomsætning.”
Frank Nielsen
Underviser og tidligere studienævnsformand, Socialrådgiveruddannelsen ved Aalborg Universitet


“Bogen er praksisnær og omsætter på relevant vis coachingbegrebet til daglig praksis via mange gode eksempler. Bogen er relevant læsning for alle, der arbejder med rådgivning af borgere på social- og beskæftigelsesområdet.”
Jesper Dahlgaard
Jobcenterchef, Aalborg Kommune


“Bogen giver mange praksisnære metoder og værktøjer, der kan hjælpe både nyuddannede og erfarne socialrådgivere med at få mere effektive samtaleforløb.”
Kristian Kjær
Socialrådgiver, Ungeenhed, Rødovre Kommune


“En anerkendelse af mit fag. Relevant og brugbar.”
Ann Louise Thomsen
Ungerådgiver, Rebild Kommune

Socialrådgiverens samtaler – En praktisk håndbog i rådgivende, samskabende og coachende samtaler

Ulla Vestergaard er konsulent, underviser og forfatter. Forfatter til bogen “Socialrådgiverens samtaler – En praktisk håndbog i rådgivende, samskabende og coachende samtaler” ( 2017)

Socialrådgiverens samtaler – En praktisk håndbog i rådgivende, samskabende og coachende samtaler.

Køb bogen